Geen categorie

Vanaf 22 november 2023 t/m 6 januari 2024 expositie “Visitekaartjes” in Paterswolde.

Vanaf 22 november 2023 tot en met 6 januari 2024 neem ik, samen met nog 300 andere kunstenaars, deel aan de expositie “visitekaartjes” in Galerie Paterswolde, vlakbij Groningen.

Een groot aantal kunstenaars uit het gehele land geven hierbij hun ‘visitekaartje’ af aan het publiek in Galerie Paterswolde. Miniatuurkunst – door grote namen en minder bekend talent. Deze editie van Visitekaartjes geeft de bezoeker aan Galerie Paterswolde een unieke kans om relatief voordelig een kunstwerk te bemachtigen van een bekende kunstenaar. Het resultaat, met deze keer meer dan 1500 kunstwerkjes, is een ware snoepwinkel voor elke kunst liefhebber- en verzamelaar. Klein, maar fijne kunstwerkjes, stuk voor stuk juweeltjes om te bekijken en … om hebberig van te worden. Kunstwerkjes in olieverf, acryl, marmer, keramiek, brons, aquarel om maar iets te noemen.

U mag aangekocht werk direct meenemen. Vanwege de populariteit en schaal van deze expositie, met honderden miniatuurwerkjes, is het helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een werk.

De onderstaande “visitekaartjes” die door mij zijn geschilderd zijn tentoongesteld in de galerie en zijn te koop.

Waar?

GALERIE PATERSWOLDE
Hoofdweg 161
9765 CB Paterswolde
Tel: 050-3096803
Mail: info@galeriepaterswolde.nl
https://www.galeriepaterswolde.nl/

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag: 10 – 17.30 uur
Zaterdag: 10 – 17 uur

Je houd misschien ook van..

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Plaats gerust een reactie of referentie op mijn site. Feel free to post a reaction or reference on my site.x